Wat gaat er nog wél door?

Helaas kunnen wij in deze Corona tijd niet bij elkaar komen, maar dat betekent niet dat er geen muziek uitgewisseld kan worden! Lees snel verder wat er nog wel te doen is bij De Muziekstraat.

Telefonische editie van de Mixtape Club
Deze lente kun je meedoen met de ‘telefonische Mixtape Club’: een project voor muziekliefhebbers van alle leeftijden waarin we graag meer willen weten over je muziekcollectie.  In een telefonisch gesprek praat je met ons over je lievelingsmuziek, je wilde verhalen en andere mooie herinneren. Hierna verzamelen we de mooiste liedjes, en de beste verhalen achter ieder liedje, om hier een persoonlijke mixtape (ofwel verzamel-CD) van te maken.
Deze Mixtape ontvang je door de brievenbus! Voor deze editie van de Mixtape club zoeken we nieuwe leden, aanmelden kan via Info@stichtingmuziekstraat.nl

Muziekles Voor Iedereen weer deels in de Studio
Bij Muziekles Voor Iedereen kunnen een deel van de lessen weer beginnen volgens RIVM richtlijnen. De studio aan de Sijsjesstraat wordt weer levendiger met leerlingen die piano, viool of gitaarles en nog meer volgen! De zanglessen gaan voorlopig nog online door, maar ook dat is erg leuk.
De muzieklessen worden op maat gegeven door ervaren, gedreven docenten. Mail naar muziekles@stichtingmuziekstraat.nl voor een proefles.

Brakkie Monster Radio Club
Natuurlijk willen we het liefst zo snel mogelijk weer experimenteel radio maken met de kinderen! We zijn druk bezig met uitzoeken hoe de Radio club online kan plaatsvinden, en hoe de kids thuis aan de slag kunnen met muziek maken met synthesizers. Mocht je het willen weten zodra we van start gaan, meld je kind dan aan via info@stichtingmuziekstraat.nl

Voor nog veel meer van De Muziekstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *