W.A.R.P. #4 met Sirocco en De Onkruidenier

W.A.R.P. met Sirocco en De Onkruidenier
De vierde en laatste editie van W.A.R.P. op 15 Augustus! Deze editie zou plaatsvinden op 11 april en is vanwege corona naar de zomer verplaatst.
Het beloofd daardoor een heerlijk warme editie te worden!

Middagprogramma: Landschapsexpeditie met De Onkruidenier
Voor de Onkruidenier bestaat onkruid niet, veel ‘ongewenste’ planten als Brandnetel, Daslook, Hondsdraf, Paardenbloem, Madeliefje, Look-zonder-look, kleefkruid e.v.a. blijken waardevolle kruiden die we kunnen gebruiken als levensmiddelen. Doe mee met de landschapsexpeditie in het Schellingwouderbreek en ontdek wat voor (nuttige on)kruiden je allemaal kunt vinden! Er is ivm de Corona richtlijnen slechts voor 8 mensen plek dus wees er snel bij: aanmelden kan via info@stichtingmuziekstraat.nl

Meer over De Onkruidenier
De Onkruidenier stelt de ongewenste natuur in de stad centraal met de ambitie om (on)kruid weer een waardevolle betekenis te geven. De Onkruidenier is een initiatief van Jonmar van Vlijmen en Ronald Boer en samen verkennen zij sinds enkele jaren de toepassing van urbane vegetatie in hun dagelijks leven.

Avondprogramma: Muziek van Sirocco
SiroccoNLSirocco is het Arabische woord voor de warme wind die uit de Sahara via de Middellandse zee naar Europa waait. Zo warm als de wind is de muziek van deze band bestaande uit Jeff Heijne (flamencogitaar), Jaber Fayad (oud), Rita Kárpáti (bas). Zij spelen Flamenco, Arabisch en Jazz crossover muziek.
Eerder stonden zij onder andere al in Paradiso Amsterdam en Muziekgebouw Eindhoven. Op 15 augustus verzorgen zij een prachtig concert bij W.A.R.P!

Programma tijden volgen.
Locatie: Stichting Bildung, Volendammerweg 150
Kosten: 5€ of €2,50 met stadspas.
Van tevoren aanmelden voor de workshop is noodzakelijk  en kan via info@stichtingmuziekstraat.nl

Meer over W.A.R.P:
De Waterlandpleinbuurt is rijk.
Rijk aan mensen, rijk aan verandering en rijk aan makers.
Gedurende de komende paar maanden laten wij zien wat deze buurt te bieden heeft:
Verwacht een reeks evenementen met een programma uit schrijvers, beeldende kunstenaars en muzikanten die thuis zijn rond het Waterlandplein.

Een initiatief van Stichting De Muziekstraat & Stichting Bildung
Art: Kopfkino • illustration

Voor nog veel meer van De Muziekstraat