W.A.R.P // Waterlands Artistiek Recreatie Programma //

W.A.R.P. // Waterlands Artistiek Recreatie Programma

De Waterlandpleinbuurt is rijk: rijk aan mensen, rijk aan verandering en rijk aan makers. Gedurende de komende paar maanden (in 2019 en 2020) laten wij zien wat deze buurt te bieden heeft!
Met het “Waterlands Artistiek Recreatie Programma” – in het kort W.A.R.P, zet de Muziekstraat de artiesten en kunstenaars die rond het Waterlandplein wonen, in hun eigen wijk in het zonnetje.

W.A.R.P. is een reeks evenementen met workshops, exposities en lezingen in de middag, concerten in de avond, allen door muzikanten, kunstenaars en makers die binding hebben met de Waterlandpleinbuurt.

Tussen het middag en avondprogramma door vindt een gezamenlijke maaltijd plaats, waarbij iedereen mag aansluiten en waar buurtbewoners elkaar en de kunstenaars kunnen ontmoeten. Ook de maaltijd wordt gemaakt samen met buurtbewoners.
Mede organisator Stichting Bildung, heeft hun locatie De Kerk aan de Volendammerweg 150 opengesteld. Daar vindt zondag 6 oktober om 16.30 de Pilot editie van W.A.R.P plaats, met de acts Into the Wind en Bernhard Hollinger!

Locatie: De Kerk, Stichting Bildung, Volendammerweg 150.

Editie 1, 22 december 2019: Symfonisch Harmonie orkest Amsterdam en SchrijfsterAafke Steenhuis

Editie 2, 18 januari 2020: Tineke Postma Trio en beeldend kunstenaar Yasser Ballemans

Editie 3, 23 februari 2020: Dirty Sprite Gang en Workshop instrumenten bouwen met Jos Zandvliet

Editie 4, 11 april 2020: Sirocco en landschapsexpeditie met De Onkruideniers

Voor nog veel meer van De Muziekstraat