W.A.R.P. #4 met Sirocco en De Onkruidenier

W.A.R.P. #4 met Sirocco en De Onkruidenier
De vierde en laatste editie van W.A.R.P. op 11 april!
Kom langs voor deze laatste warme editie en sluit vooral weer aan voor de heerlijke gezamenlijke maaltijd.

Avondprogramma: Muziek van Sirocco
SiroccoNLSirocco is het Arabische woord voor de warme wind die uit de Sahara via de Middellandse zee naar Europa waait. Zo warm als de wind is de muziek van deze band bestaande uit Jeff Heijne (flamencogitaar), Jaber Fayad (oud), Rita Kárpáti (bas). Zij spelen Flamenco, Arabisch en Jazz crossover muziek.
Eerder stonden zij onderandere al in Paradiso Amsterdam en Muziekgebouw Eindhoven. Op 11 april verzorgen zij een prachtig concert bij W.A.R.P!

Middagprogramma: Landschapsexpeditie met De Onkruidenier
Voor de Onkruidenier bestaat onkruid niet, veel ‘ongewenste’ planten als Brandnetel, Daslook, Hondsdraf, Paardenbloem, Madeliefje, Look-zonder-look, kleefkruid e.v.a. blijken waardevolle kruiden die we kunnen gebruiken als levensmiddelen. Doe mee met de landschapsexpeditie in het Schellingwouderbreek en ontdek wat voor (nuttige on)kruiden je allemaal kunt vinden! aanmelden kan via info@stichtingmuziekstraat.nl

De Onkruidenier stelt de ongewenste natuur in de stad centraal met de ambitie om (on)kruid weer een waardevolle betekenis te geven. De Onkruidenier is een initiatief van Jonmar van Vlijmen en Ronald Boer en samen verkennen zij sinds enkele jaren de toepassing van urbane vegetatie in hun dagelijks leven.

Gezamenlijke maaltijd
Tussen de programma punten door kun je heerlijk genieten van een vers bereidde maaltijd, gemaakt door buurtgenoten! We zullen met zijn allen aan een lange tafel zitten, kunstenaars, muzikanten en buurtbewoners, om elkaar zo beter te leren kennen. Niks verbind meer dan eten delen!

Programma tijden volgen.
Locatie: Stichting Bildung, Volendammerweg 150
Kosten: 5€ of €2,50 met stadspas.
Van tevoren aanmelden voor de workshop en/of de maaltijd is ivm inkoop gewenst en kan via info@stichtingmuziekstraat.nl

Meer over W.A.R.P:
De Waterlandpleinbuurt is rijk.
Rijk aan mensen, rijk aan verandering en rijk aan makers.
Gedurende de komende paar maanden laten wij zien wat deze buurt te bieden heeft:
Verwacht een reeks evenementen met een programma uit schrijvers, beeldende kunstenaars en muzikanten die thuis zijn rond het Waterlandplein.

Een initiatief van Stichting De Muziekstraat & Stichting Bildung
Art: Kopfkino • illustration

Voor nog veel meer van De Muziekstraat