archief: Damsko Idealo 2019

Damsko Idealo!

Met kunst, muziek of theater bouwen aan de ideale stad in de Schaap Schooltuin tijdens de laatste week van de zomervakantie voor kinderen van 8 t/m 12 jaar!

We zoeken weer nieuwe deelnemers, dus geef je snel op!

Damsko Idealo

DAMSKO IDEALO
Deze zomer kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar muziek, kunst, theater en verhalen komen maken in de Schaap Schooltuin! Dit in het kader van Damsko Idealo: een nieuw multidisciplinair educatie project van De Muziekstraat waar de kinderen vier dagen lang met muziek, theater en kunst op zoek gaan naar hun ideale buurt en stad. Damsko Idealo is een vervolg op het welbekende The Vogel Orchestra project en vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie.

WIE, WAT, WAAR, WANNEER
Damsko Idealo is een project van De Muziekstraatde TheaterstraatLijm-lab en stichting Wijsneus. De Muziekstraat neemt het muzikale deel voor haar rekening, de Theaterstraat het theater en Lijm-lab verzorgt de beeldende kunst workshops.

De vierdaagse kunst- en muziekworkshop wordt op maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus gegeven in de Schaap Schooltuin. Donderdagmiddag zal na afloop van het programma een presentatie worden gehouden van het eindresultaat van het project. Meer informatie over deze eindpresentatie volgt. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
19, 20, 21, 22 augustus 2019
10:00 – 16:00 uur
Locatie: Schaap Schooltuin, Heggerankweg 87.
Kosten: € 30,- voor de vierdaagse cursus (met Stadspas € 7,50)Damsko Idealo zoekt nieuwe deelnemers, dus mocht je het leuk vinden om mee te doen, geef je dan snel op via sterrenmakers.

Lees hier meer over de nieuwe editie van 2020!

Voor nog veel meer van De Muziekstraat