Project Soundtrack

Project Soundtrack zoekt enthousiaste muzikanten van 7 t/m 115 jaar!
Meld je nu aan: info@stichtingmuziekstraat.nl

– Filmmuziek maken onder begeleiding van professionele muzikanten? –
Dit najaar kan iedereen met een passie voor het bespelen van een muziekinstrument zich opgeven voor Project Soundtrack! In zes weken tijd zullen nieuwe bands gevormd worden, die onder begeleiding van professionele muzikanten een heel nieuw nummer voor bekende filmscènes maken.

– Helden & Schurken –
Het thema van Project Soundtrack is Helden & Schurken. Met behulp van de beste fragmenten uit filmklassiekers waarin goed en kwaad schuilt, onderzoeken we de rol van muziek in film. Kan muziek je blik veranderen? Is het mogelijk om middels muziek van helden juist schurken te maken en andersom?

– En dan de presentatie in FC Hyena! –
In de maanden november, december en januari vinden de oefensessies plaats in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord. Drie volwassenenbands en twee kinderbands zullen zich in een aantal repetities voorbereiden om 26 januari live in FC Hyena de nieuwe filmmuziek te presenteren tijdens de grote finale.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

– Oefensessies –
Wanneer: een aantal oefensessies vanaf november 2018 t/m januari 2019
Waar: verschillende locaties in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord
Voor wie: voor iedereen (7 t/m 115 jaar) met een passie voor het maken van muziek

– Presentatiemoment –
Zaterdag 26 januari, FC Hyena 14:00 – 17:00

Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden kan via: info@stichtingmuziekstraat.nl.
Interesse? Of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@stichtingmuziekstraat.nl.