• Dit event is voorbij.

Streetview met Horen/Zeggen

januari 16 @ 20:00 - 23:00

Streetview – Horen/Zeggen

Het VogelLab in de Vogelbuurt wordt dit jaar nieuw leven ingeblazen, te beginnen met een serie concerten. ‘Horen/Zeggen’ zal een combinatie zijn van steeds een verhalende en een muzikale set, gecureerd door de leden van het kersverse Streetview collectief.
Op woensdag 16 januari verwelkomt Streetview Julia-Beth Harris. Zij schrijft korte verhalen en gedichten. Geboren in Kaapstad, als de jongste van een levendig gezin, was Harris’ eerste rol die van waarnemer. Deze oplettendheid
zette ze om in een levenslange praktijk van schrijven en documenteren wat uiteindelijk
leidde tot een studie in creatief schrijven aan het International Writers Collective in Amsterdam – waar ze nu ook woont en werkt.
Verder kan er genoten worden van geïmproviseerde muziek door Tromboniste Kika Grosz en Gitarist Will Schmall.
16 januari 20.00, Fazantenweg 53.
Voorgestelde donatie: €5

Datum: