Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Oscillator // Synth Picnic

september 17 @ 17:00 - 23:00

€5
Cover artwork

LET OP nieuwe datum: 17 september
Vanwege de voorspelde storm Francis zijn wij helaas genoodzaakt Open Oscillator van vandaag uit te stellen. Wij hadden jullie graag gezien vanmiddag, maar met de grote windvlagen kunnen wij jullie veiligheid in de Tuin niet garanderen.
Veiligheid gaat voor, daarom is Open Oscillator uitgesteld naar donderdag 17 september. Gekochte kaarten blijven geldig. Voor het aanvragen van een refund, mail naar info@tolhuistuin.nl ovv refund Open Oscillator.

Open Oscillator // Synth Picnic is een ode aan synthesizers en andere elektronische instrumenten.
Op deze zomeravond kan je komen luisteren naar optredens van modulaire synthesizer artiesten Mike Lee Birds en Nils Davidse of neem je (portable) instrument mee, schrijf je in en neem deel aan het open podium.

Open Oscillator // Synth Picnic is geïnspireerd door het evenement Open Oscillator uit de Californische stad San Diego. “An open-mic event for electronic musicians, vintage synth enthusiasts and noise creators. 8-bit, 12-bit analog, tape loops, turntables and more.”

Programma:
17:00 – 18:00 Inschrijven Open Podium
18:00 – 20:00 Open Podium
20:30 – 21:15 Mike Lee Birds
21:30 – 22:15 Nils Davidse
22:15 – 23:00 DJ Pulse PersephoneOpen Podium // Open Oscillator

Wil je meedoen met het open podium? Vanaf 17:00 kan je je inschrijven en ergens tussen 18:00 – 20:00 treedt je op!
(wil je verzekerd zijn van een plek, kom vroeg)

Line up:

Mike LeeBirds

Jazzdrummer Yonga Sun maakt elektronische muziek onder de naam Mike Lee Birds. Zijn main instrument is een modulaire synthesizer, maar elk ander apparaat dat sonische textuur toevoegt is welkom in zijn instrumentarium.

Meer info: www.facebook.com/mikeleebirds/

Nils Davidse
Nils Davidse studeerde cum laude af met zijn studie piano aan het Conservatorium van Utrecht. Hij begon zijn muzikale carrière met een passie voor jazz piano, maar zodra hij was afgestudeerd werd hij verliefd op synthesizers en compositie.

Meer info: www.nilsdavidse.com

DJ Pulse Persephone
DJ Pulse Persephone (aka muzikant Rosa Loeloe van synth psych band Spill Gold) laat ons het geluid van synthesizers horen via haar vinyl-collectie en het digitale muziek universum. Ze zal muziek draaien gedurende de avond, met een speciale set aan het eind.

 

Voor nog veel meer van De Muziekstraat

Gegevens

Datum:
september 17
Tijd:
17:00 - 23:00
Kosten:
€5
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/350347319455321

Organisatoren

De Muziekstraat
Tolhuistuin

Locatie

Tolhuistuin
Tolhuisweg 3
Amsterdam,
+ Google Maps